Pasta di Liguria penne

4,95 Incl. BTW

De typische formaten van de Italiaanse traditie zijn het symbool van de Italiaanse keuken in de wereld. ‘I Classici’ wordt gewaardeerd door volwassenen en kinderen, voor familiediners of speciale gerechten en brengt iedereen samen. Begeleid door sauzen op basis van tomaten, veroveren ze u met hun eenvoudige en natuurlijke goedheid.

3 op voorraad

Beschrijving

Pasta di Liguria is een authentieke Italiaanse en ambachtelijke pasta gemaakt door de familie Minaglia in hun geboortestad in de Apennijnen van de regio Ligurië. De unieke vormen verbeelden de eeuwenoude culinaire tradities van een van de gezondste lokale keukens van Italië en de mooiste kustgebieden.

Ambachtelijk

Pasta di Liguria wordt ambachtelijk gemaakt zonder gebruik van toegevoegde kleur- of smaakstoffen, met 100% gecertificeerde Italiaanse, biologische en natuurlijke ingrediënten en zuiver bronwater. De pasta vertelt bij ieder hap het verhaal van de mensen en het land van oorsprong – Ligurië

De familie Minaglia
De gebroeders Minaglia maken al meer dan 30 jaar ambachtelijke pasta vanuit hun geboortestad Montoggio, in de Appennijnse bergen nabij Genua. Gespecialiseerd in traditionele vormen uit de eeuwenoude traditie van het maken van pasta in de regio, zijn ze uitgegroeid tot de toonaangevende producent van Ligurische speciale pasta. Hun bekroonde vormen zijn inmiddels over de hele wereld verspreid.

Zuiver bronwater:

Het geluk van het leven in een ongerepte omgeving, aan de voet van het natuurpark Antola, biedt ons de mogelijkheid om alleen zuiver bronwater uit de omliggende bergen te gebruiken voor ons deeg.

Organische griesmeel van durumtarwe:

We hebben ervoor gekozen om Italiaanse producenten te ondersteunen, door de beste biologische griesmeel van durumtarwe van eerste extractie en van uitsluitend nationale oorsprong te selecteren, die een gezond en echt product garandeert, van het veld tot de tafel.

Organische kastanje bloem:

Eeuwenlang was kastanjemeel een van de basisvoedingsmiddelen voor de instandhouding van de bewoners van het Ligurische achterland, dankzij de beschikbaarheid in de natuur en de rijke nutritionele eigenschappen. De waarde van dit voedsel is vandaag herontdekt met de “Signorine alle castagne”, die, zonder kleurstoffen en conserveermiddelen, alle aromatische smaak van de kastanje biedt.

Extra informatie

gewicht

500 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.