Lippenbalsems

Vegan lippenstift purple rain

8,95 Incl. BTW

Prachttige purple kleur lippenstift

3 op voorraad

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De lipcolors van Good Boom
De lipcolors van Good Boom zijn intens verzorgende lippenbalsems met een vleugje kleur. Van natuurlijk nude tot sensueel dieppaars, met 6 verschillende kleuren is er een kleur voor iedereen! Elke kleur heeft ook nog eens zijn unieke heerlijke smaak. Denk aan caramel-vanille, peach-mango of marshmellow.

Purple Rain
Prince heeft een flinke hit gescoord met dit nummer. Niet om de legendarische zanger tekort te doen, maar onze Purple Rain is ook lang niet slecht. Purple Rain is een feestelijke mix tussen kleur en gevoel.

Smaak: Mojito

De missie van Good Boom
De wereld een beetje beter maken met elk van onze projecten. We willen een betere wereld voor alle bewoners van deze aarde. En een betere wereld voor de aarde zelf. We gebruiken duurzame ingrediënten die niet alleen 100% Vegan zijn, maar ook biologisch èn fair-trade. We verpakken onze producten in grondstoffen die je normaal gesproken in een gezonde salade zou vinden – en we produceren alles door middel van duurzame energie.

We sluiten geen compromissen, nergens over. Wij vinden dat duurzaamheid hand in hand gaat met veganistische en innovatieve oplossingen. En dat is precies waar Good Boom voor staat.

Vegan, fairtrade & biologisch
Ingrediënten Good Boom Lipcolor Cherry Pie
Ricinus Communis Seed Oil*, Flavor, Helianthus Annuus Seed Wax, Theobroma Cacao Seed Butter**, Cocos Nucifera Oil*, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Stevia Rebaudiana Leaf Extract*, Mica, Titanium Dioxide, Red 7 Lake, Hydrogenated Polyisobutene

*Ingrediënt van biologische oorsprong **Gecertificeerd Fair-trade ingrediënt