Kleditheek

Kleditheek abonnement maat m

40,00375,00 Incl. BTW

Een kleditheek abonnment

Clear selection
Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Ben je gek op kleding? Houd je ervan om snel te wisselen van stijl? Is tweedehandskleding voor jou geen probleem? Dan is een kleditheek abonnement echt iets voor jou! Je huurt voor een maand 6 kledingstukken die je lekker de hele maand kunt dragen en combineren met je eigen kleding.

Hoe werkt het?

Je kiest een abonnementsvorm van 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of een jaar. Begin van elke maand word je pakketje verstuurd. Je ontvangt 6 kledingstukken. Je kiest voor het abonnement inclusief of exclusief verzendkosten. Als je voor de optie verzenden kiest dan krijg je in je pakket meteen het retourlabel erbij waarmee je de kledingstukken weer terugstuurt. Zodra het pakketje weer in goede staat ontvangen is dan wordt het volgende pakketje verstuurd en dat gaat net zo lang door tot het aantal maanden voorbij zijn waar je voor betaald hebt.

De inhoud van het abonnement ( per maand)

  • 6 kledingstukken
  • de verzendkosten voor heen en terug
  • 10,- shoptegoed ( te besteden bij de Kleditheek of Wemy’s)

Heb je een abonnement met meerdere maanden dan kun je je shoptegoed ook opsparen.

Regels voor het terugsturen

Misschien ben je wel helemaal happy geworden van een kledingstuk in de maand dat je ze draagt. Je mag het kledingstuk na afloop ook kopen. Je kunt dat dan doorgeven via de mail : info@wemys.nl. Het bedrag van het kledingstuk wordt verrekend met je shoptegoed en mocht het een hoger bedrag zijn dan volgt daar nog een factuur van.

De kleding die je terugstuurt willen we graag gewassen, schoon en netjes weer ontvangen. Zodra dit niet het geval is zullen er kosten in rekening worden gebracht.

 

Extra informatie

Abonnementen

1 jaar, 1 maand, 3 maanden, 6 maanden