Wemy’s verjaardagslijstje

Tegenwoordig bestaan de verjaardagsboxen al voor de kids en heb je verlanglijstje.nl om je cadeauwensen door te geven. Vanaf nu kan dat ook bij Wemy’s. Je kunt een hele eigen persoonlijke pagina samenstellen met al jou uitgekozen cadeaus.

Op deze pagina kunnen dan al jou familie, vrienden etc een bestelling plaatsen. Ze hoeven voor deze bestelling geen verzendkosten te betalen. De bestellingen worden ingepakt met een persoonlijke noot van de persoon die het cadeau gekocht heeft. Dit maakt het cadeautje toch nog heel persoonlijk en zo weet je ook wie je moet bedanken voor het leuks of lekkers wat je gekregen hebt. De verzendkosten worden betaald door Wemy’s en is een cadeau voor de jarige.

Na lang wachten kun je dan op je verjaardag of afgesproken datum een heel leuk pakket verwachten met allemaal  cadeaus van je verjaardagslijstje .

Is de verassing er nu af? Welnee, want je weet uiteraard niet wat iedereen besteld heeft. Het staat gegarandeerd voor uitpakplezier en een hele leuke verjaardag.

Wil je meer weten over de verjaardaglijstjes van Wemy’s kijk dan even op de volgende pagina.

https://wemys.nl/producten/uitleg/

Kleurrijke groetjes Denise

Geplaatst in Uncategorized, Wemy's lifestyle blog en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *