Weer een drukke week.

Gelukkig waren er een hoop leuke reacties op mijn vorige blog en durf ik dus vanaf nu met een gerust hart een wekelijkse blog te posten. Bedankt voor de positieve woorden.
Het was voor mij afgelopen week weer een druk weekje. Zaterdagochtend mocht ik als taxi fungeren om Amy naar balletles te brengen en op te halen.Zelf zit ik op jazz-ballet op Balletschool Schagen net als Amy. Helaas mag ik voorlopig niet meer dansen vanwege aanhoudende pijnen in mijn rug en benen vanwege ischias. Iemand hier toevallig bekend mee? Ik kan namelijk wel wat tips en tricks gebruiken om de pijn te verminderen.

Mijn nicht Lisa kwam zaterdag op zondag logeren. Ze heeft mij geholpen met een paar leuke foto’s voor Wemy’s te maken. Alleen tijdens de fotoshoot zat mevrouw mij stiekem te filmen. En door deze actie heb ik nu een paar hilarische filmpjes in mijn bezit maar helaas niet zoveel leuke foto’s.

Met zo’n tiener over de vloer ga je gewoon helemaal terug in de tijd. Heerlijk van die chickflicks kijken. We hebben naar 'To all the boys i've loved before'gekeken en blijkbaar was dit onder de tieners helemaal hot. Want er speelde een vet lekker ding (Noah Centineo) in volgens mijn nichtje. Wat je wel merkt tijdens het kijken van zo'n film is dat je oud wordt.

 

 

 

Zondag lekker vroeg op en met een volgeladen auto  naar de Boer en markt in Santpoort. De markt was super leuk opgezet en heel goed verzorgd. Vlak naast ons stonden koeien en tegenover ons schapen. We hadden een gezellige middag gehad  met gezellige muziek en leuke klanten.

Maandag weer aan de bak in mijn kleuterklasje. Sommige kids hadden vandaag een pech dag. Ze lieten serieus van alles uit hun handen vallen; de kralenbak, de strijkkralen bak en bakjes fruit. En wat doen we dan op zo’n moment? Ehh, heel snel tot tien tellen en hopen dat je dan weer met een vrolijke lach de kindjes kunt helpen alles weer op te ruimen. Gelukkig waren er ook leuke momenten en dat was de bijendans. Heerlijk op zoemgeluiden de rekenbegrippen laag,hoog,naar links,naar rechts oefenen.Verder hadden we nog een super gezellige ouderavond gehad en er waren een hoop enthousiaste ouders die zich aanboden om te helpen op school.

Woensdag eerst werken en daarna gezellig op huisbezoek bij een kindje uit de klas. De moeder van het meisje heeft heerlijk voor mij gekookt en ik heb erg genoten van de gezelligheid van het gezin. Nu maar weer gauw het volgende huisbezoek inplannen want er staan nog een paar kindjes te popelen dat juf hun slaapkamer mag zien. Het was trouwens wel super handig dat ik al uitgebreid gegeten had want in de avond stond ik in Cinemagnus Schagen op de ladiesnight van Doris. Ook deze avond was weer zeer geslaagd en super gezellig.

 

 

 

 

 

 

Donderdag weer contact gehad met leveranciervan de Apollo 11 . Vanaf heden mogen wij ons de trotse verkopers van dit super gave en lekkere drankje noemen En nog meer leuk nieuws . We gaan ook drie andere likeurtjes verkopen. De limonello, de Agrumio en de Amaro. Wil je meer weten over de Apollo 11 kijk dan even op de website.https://wemys.nl/winkel/likeur/apollo-11-0-1l/

Tot volgende week maar weer,

Groetjes Denise

Geplaatst in Wemy's lifestyle blog en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *