Wat maakt de tassen van Treasure label fairtrade?

De kleurtjes, de printjes en dan ook nog met zo'n mooi verhaal ik was om en wilde deze tassen heel graag toevoegen aan onze collectie. Het was erg moeilijk om een keuze te maken maar als jullie net zo fan straks zijn als ik dan kan ik weer gauw nieuwe kleuren uitkiezen.

 

Alle tassen worden met de hand gemaakt door ambachtslieden uit India. Treasurelabel werkt nauw samen met onafhankelijke ateliers, met als doel om hen te helpen groeien. Hoe meer dierenprint tasjes er verkocht worden, hoe meer banen ze kunnen scheppen in omgevingen waar dit het hardst nodig is. Hoe geweldig is het dat we op deze manier samen kunnen bijdragen aan een betere toekomst?!

Ook goed om te weten: bij de productie van de tassen worden weinig machines gebruikt, waardoor het energieverbruik laag blijft. Daarnaast zijn alle ambachtslieden opgeleide volwassenen ouder dan 18 jaar, die een eerlijk betaald loon krijgen.

Omdat ze rechtstreeks samenwerken met de ambachtslieden en goede relaties met hen onderhouden, kunnen we de tassen voor een mooie prijs aanbieden en tegelijkertijd een eerlijk loon voor de ambachtslieden garanderen. Dit hele proces zogt ervoor dat de tassen toch wel een beetje fairtrade zijn, toch?

( bron Treasure Label)

Doordat de tassen van restleer gemaakt worden zijn alle tassen uniek, zelfs de binnenkant en dat past wel bij ons als mens. We zijn immers ook stuk voor stuk uniek. Wil je ook zo'n te gekke dierenprint tas van Treasure label?

Shop ze hier :Treasurelabel tassen.

Leuk als je je aankoop deelt met ons op :

#wemysisalifestyle ( instagram)    @wemys (facebook)

Kleurrijke groetjes Denise

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *