Wat is nou een feestelijke outfit?

Wat is nou een feestelijke outfit?

De feestjes periode komt er weer aan en hoe leuk is dat? Nu komt het probleem wat moet ik aan?
Je hebt voor verschillende feestjes, verschillende dresscodes. Black tie, Gala of party chic oftewel feestelijk en ze hebben allemaal een eigen stijl. IK houd het bij de dresscode: Feestelijk ook wel party chic genoemd. Een feestelijk feestje waarbij je feestelijk gekleed bent kan een verjaardagsfeest, bruiloft of een bijvoorbeeld een kerstfeest zijn. Maar wanneer ben je nou feestelijk gekleed?Is dat in een jurk , rok of broek? Ik zal je vertellen dat je met al deze items een feestelijke outfit kunt creeëren. Ik geef je hieronder een aantal voorbeelden.

De jurk

Een mooie jurk is op zichzelf al super feestelijk. Je doet er een panty, laarsjes of pumps en bijpassende sieraden bij en je bent helemaal compleet. Hieronder heb ik een paar voorbeelden voor je.

De Rok

Met een rok en een leuk shirt erop , panty en leuke schoenen maak je samen ook een feestelijke outfit. Hieronder een aantal voorbeelden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Broek

Ben je een broekenmens wees dan niet getreurd. Een broek met een leuk shirt of blouse erop  kan wel degelijk heel feestelijk zijn.  Hier geldt ook weer doe er een leuke laars of pump onder en je maakt het extra feestelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben benieuwd naar jou feestelijke outfit. Leuk als je een foto wil delen met ons.

Kleurrijke groetjes Denise

 

 

 

Ik zou dus zeggen struin je kast af naar leuke jurkjes,blousjes,broeken of rokken en maak er een feestelijke outfit van. Lukt het niet met je eigen kledinggarderobe dan kun je altijd een kijkje nemen bij de dameskleding van Wemys.