Twinning is winning.

Daar ga ik weer verder met mijn verhaal over de plannen die ik allemaal heb met Wemy's.  Over de theetjes had ik in mijn vorige blog 'De thee van Wemy's' al verteld. De theetjes waren ontstaan en nu wilde ik er graag bijpassende kaarten bij zodat je altijd een leuk kadosetje kunt geven en zo ontstonden de Wemy’s kaartjes en de Pippaknus kaartjes. En ook deze items zijn beschikbaar voor Wholesale.

 

Uiteraard wilde ik nog meer en zo ontstond W- style . Het begin van misschien wel mijn eigen kledingmerk.
Op dit moment is w- style alleen nog een naam en niks meer of minder.
Ik was al fan van het merk shout it out en vroeg of ze mij kon helpen met mijn eigen lijn. En toen ontstond de samenwerking met Shout it out . Zij heeft mij geholpen met de keuzes en stoffen voor mijn truien . In eerste instantie wilde ik moeder en dochter jurken bij haar laten maken maar zei raadde aan om te beginnen met truien en ik moet zeggen dat dat een hele goede keus is geweest.
Na eerst bedacht te hebben welke prints van de theeën ik op de truien wilde hebben moest ik nog kiezen voor de kleuren . Dat was helemaal nog niet zo makkelijk als je kunt kiezen uit tig kleuren roze, blauw, geel,etc. Het heeft allemaal wat voeten in aarde gehad maar  ik ben trots op het resultaat.
De truien zitten namelijk super lekker, zijn heerlijk zacht en ontzettend gaaf.
Mijn motto vanaf nu is Twining is winning. Zo moeder,zo dochter. Uiteraard kunnen ze ook voor jongens.

 

 

 

Even op een rijtje welke sweaters we hebben: Miss genie, Pittig katje, Je bent me er eendje, I will be a unicorn, #lekkergek. Omdat ik zo blij ben met het resultaat en mijn blijdschap met jullie wil delen krijgt iedereen die tijdens het bestellen bij de opmerkingen :' wemy's blog 'neerzet een leuke goodiebag cadeau twv. €5.-. Je kunt ook in de winkel melden dat je de blog gelezen hebt en de code wil inwisselen. Via onderstaande link kom je terecht op de site voor de sweaters. https://wemys.nl/producten/sweaters/

Voor het voorjaar wil ik t-shirt laten maken. Welke afbeelding van de theetjes zou jij op het shirt terug willen zien? Je kunt onder deze blog reageren en wie weet zie jij jouw favoriet in het voorjaar op een t-shirt.

Kleurrijke Groetjes Denise

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *