marrakech mint tea detox
ingrediënten:
- Marrakech Mint Tea
- Gember
- Verse muntblaadjes
- Honing
- Citroensap
Combineer in een hoog hittebestendig glas of in een mok een klein stukje verse gember, gesneden, verse muntblaadjes, honing, 1 theelepel citroensap. Vul het glas met Marrakech Mint Tea, warm of koud als je wilt, roer goed en decoreer met verse muntblaadjes.
Fior di Zagara Grog
ingrediënten:
- Fior di Zagara Tea
- bruine suiker
- Dark Rhum
- Stukje sinaasappel
Laat een sterke Fior di Zagara-thee doordringen en verzacht het met bruine suiker. Bereid een hittebestendig glas, vul het met 1/3 donkere rum en 2/3 hete thee. Garneer met een bruine suikersuikerkristallen en een plakje sinaasappel.
Earl Grey Imperiale Dried Fruit Salad
Ingrediënten voor 4 personen:
- 4 theelepels van Earl Gray Imperiale
- 160 g ontpitte pruime
- 250 g gedroogde abrikozen
- 160 g rozijnen
- 70 g gedroogde vijgen
- 20 g pijnboompitten
- een half glas sinaasappelsap
- ruwe rietsuiker
Zet de thee in ongeveer 800 cc water, zoet het en laat het afkoelen.
Week het gedroogde fruit en snijd het in kleine stukjes.
Laat het een paar uur op kamertemperatuur komen en voeg aan het eind het sinaasappelsap toe.
Serveer met ongezoete slagroom .