Tante Betsy meer dan een merk alleen.

Een half jaar geleden was het eindelijk zover en begon ik mijn winkel. De winkel moest één en al kleur gaan uitstralen . Zelf word ik heel vrolijk van kleur en wil dit dan ook graag overbrengen op mijn klanten. Ik had al een kleurrijk assortiment met thee,accessoires en stationery en die wilde ik uitbreiden met kleurrijke kleding. Op internet ben ik gaan zoeken en kwam al gauw Tante Betsy tegen.

 

Inkoopafspraak gemaakt en samen met mijn zus afgereisd naar Bemmel. Een heel eind maar zeker de moeite waard. Het was geweldig om de collectie voor de lente/zomer uit te kiezen. Ik durfde nog niet zo gewaagd te gaan en daarom is deze collectie nog wat subtiel ben ik achter. Sinds ik lid ben van de facebookgroep' She wears retro ' heb ik ontdekt dat niks te gek is en dat er heel veel vrouwen zijn die net als ik van kleur houden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tante Betsy is een meer dan een merk alleen . Het is veel meer dan dat. Het staat voor:

  • vrouwelijkheid.
  • opnieuw beginnen na een moeilijke periode.
  • stralen.
  •  jezelf durven laten zien.
  •  houden van jezelf.
  •  vrolijkheid.
  • genieten

En zo kan ik er nog wel een heleboel opnoemen. Het merk is gewoon te gek en dat komt doordat er elk seizoen weer nieuwe vrolijke en aparte prints bedacht worden waardoor het nooit verveeld. Dit seizoen staan de kersen, daisy bloemetjes en birds centraal. Uiteraard hebben wij ook wat van deze prints in de collectie opgenomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de vrouwen die Tante Betsy nog niet kennen  even een korte introductie van het merk.

Tante Betsy houdt van kleuren en patronen, mix and match, van folklore tot retro, van liefdevol tot eigenzinnig, vrouwelijk en natuurlijk uit plezier. Dit alles is beschikbaar in de maten s ( maat 36 ) t/m xxl ( maat 50) En zelfs nu zijn er ook veel items in xxxl te verkrijgen. Ik heb ze helaas dit seizoen niet.                                                                                Tante Betsy combineert patronen, kleuren en bewerkte jerseystoffen die comfortabel zitten. Ze houdt van grappige combinaties, een knoopje of een schattig borduursel ze bedenkt elke keer wel iets.

Het motto van Tante Betsy is : Happines in a dress.

De vrouwens die al fan zijn weten precies wat ze daarmee bedoelt. En als je nog niet fan bent en straks eindelijk zo'n gave jurk koopt dan weet je daarna ook wat Tante Betsy bedoelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De jurken van Tante Betsy kunnen op verschillende maniere worden gedragen,uitbundig , met kleurrijke panty's of leggings, casual met hoge laarzen, in de zomer met sandalen en elegant met panty en hoge hakken is ook een mogelijkheid. Kortom, voor elke gelegenheid,stemming, sitiuatie of sfeer kan Betsy u laten schitteren. Tante betsy heeft niet alleen jurken in haar assortiment maar ook rokjes, vesten, leggings en zelfs spijkerjasjes.

De leggings zijn trouwens top! Ze zitten heerlijk en vanwege de hoge taille zijn ze perfect onder een jurk. Ik heb ze dit seizoen in de kleuren roze, donkerblauw en zwart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor dit seizoen heb ik mijn wishlist al gemaakt.En zuslief Sandra , die heel vaak in de winkel komt helpen heeft er ook al 1 gemaakt.Jij ook?

Wishlist van Denise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wishlist van Sandra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leuk als jij jou wishlist ook deelt onder dit bericht.

Ik ga alvast genieten van het passen van mijn wishlist en hopelijk zie ik je snel een keer in het echt of online.

Wil je de kleding van Tante Betsy komen passen dan kan dat in onze winkel ( Wemy's- Gedemptegracht 52- 1741 GD-Schagen) . We verkopen ook alles in onze webshop. Klik op onderstaande link om alle dameskleding te bekijken in de webshop.

Dameskleding shoppen

Kleurrijke groetjes

Denise

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *