review theebox

Deze review is geschreven door ButtyDaantje

 

Theeverrassingen
Gepost op 18 april 2018

Houd jij van verrassingen én van thee? Dan heb ik een onwijs leuke tip voor je.
De twee dames van Wemy’s bedachten namelijk een uniek concept: de maandelijkse theebox. Ik mocht er eentje van hen ontvangen. Wat ik ervan vind? Lees maar mee.

Ik heb een poosje in mijn zwangerschap gehad dat ik totaal geen thee meer dronk. Misschien omdat ik het gewoon even zat was? Of een soort kwaaltje?
Gelukkig is mijn liefde voor thee in het laatste trimester weer teruggekomen en de theebox van Wemy’s kwam dan ook op het juiste moment.
Vooral ’s avonds kan ik heerlijk genieten van een warme kop thee op de bank. Zo drink ik regelmatig ‘Slaap lekker’ thee om wat makkelijker in slaap te kunnen komen
en brandnetelthee tegen de jeuk en onrustige benen.

 

Máár zoals ik al eens eerder schreef; ik houd van afwisseling.
De theebox is hierbij een leuke uitkomst.
Het is niet alleen een leuke verrassing in je brievenbus, maar ook nog eens om op deze manier nieuwe theetjes uit te proberen.
De inhoud zal elke maand anders zijn, maar het bevat in ieder geval thee, iets lekkers, iets handigs en uitgebreide informatie over de producten.
Dat laatste ben ik ook zeer positief over.
Het beschrijf niet alleen waar alle producten vandaan komen, maar ook welke ingrediënten erin zitten, hoe het smaakt en hoe je ze het beste kunt bereiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wemy’s verkoopt Italiaanse producten van familiebedrijven die alles met de hand maken.
Persoonlijk vind ik dat er een goede afstemming is gemaakt van de diverse merken producten die zich in de box bevinden.
Zo smaakt de pure chocolade van Amedei perfect bij de groene thee ‘Romeo e Guiletta”, mijn favorieten uit deze box.
De thee is niet te zoet en heerlijk mild en zacht van smaak.
Alleen de geur al is heerlijk zodra je het zakje openmaakt. Een fijne, fruitige thee die goed past bij de lente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ‘Ti amo tè’, ofwel liefdesthee, is letterlijk zo zoet als de liefde. De chocoladehartjes passen er dan ook niet voor niks goed bij.
Niet alleen qua smaak, maar ook qua vorm. De kleur van de thee verraste me ook, deze was net zo zoet als dat hij smaakt, namelijk roze!
Omdat hij al kristalsuiker bevat, past de pure chocolade met gianduja room (chocolade spread) hier goed bij om de smaak in balans te brengen.

 

 

Verder bevatte de box nog hele handige producten, namelijk losse theefilter zakjes en een leuk hartjes schaaltje.
Dit totaalplaatje maakt de box ook heel geschikt om hem cadeau te doen. Je kunt hem eenmalig, maandelijks, per kwartaal, halfjaar of jaarlijks afnemen.
De theebox kost €12.50 inclusief verzendkosten. Bestel je er extra producten bij, dan worden deze aan de box toegevoegd, zodat je geen extra verzendkosten betaald.
Net zo handig, toch?!