Pimp je paastafel met washi tape.

 

Het is weer bijna Pasen en dan kunnen de paastakken weer neergezet worden. Dit jaar ga ik de versiering eens anders doen. Ik wil namelijk de paastakken gaan beplakken met washitape om zo een vrolijk effect te krijgen. Met dochterlief ging ik gezellig aan de slag met plakken. Wij hebben kleine takjes beplakt voor in een klein vaasje op de tafel. Je kunt natuurlijk ook grote takken beplakken.

Wat heb je nodig:

  • takjes
  • washitape in verschillende kleuren/prints.
  • weckpotje of vaasje

Hoe ga je te werk:

  • je beplakt de takjes met de washitape en gebruikt steeds een ander kleurtje. Dit voor een lekker vrolijk effect.
  • daarna beplak je het weckpotje met washitape. Ik heb gekozen om twee randjes te beplakken maar je kan natuurlijk ook het hele potje vol plakken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In mijn jeugd gingen we altijd met pasen brunchen en eitjes zoeken. We moesten dan naar boven en dan gingen mijn ouders de eitjes in het huis verstoppen. Mijn zusje en ik hadden dan de grootste lol want de eitjes lagen op de gekste plekken.Op de lamp, tussen de boeken of boven op het randje van een schilderij. En de eitjes die je niet kon vinden die lagen gewoon vol in het zicht. We maakte er een echte wedstrijd van wie de meeste eitjes kon vinden. Eind van de ochtend gingen we lekker brunchen met het gezin . Er waren warme broodjes, gekookte eieren, een paasstol en heerlijk beleg. Dit was altijd echt een feestje voor mij. Dit jaar ga ik met mijn gezin de paastafel pimpen met washitape. We hebben al een vaasje gemaakt en nu gaan we de tafel nog versieren met waxinelichten,eierdopjes en naamkaartjes .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vind je de washitapes van de foto net zo leuk als ik dan kun je ze hier bestellen.

https://wemys.nl/producten/washitape/

Tot de volgende keer,

Kleurrijke groetjes Denise

Geplaatst in Wemy's lifestyle blog en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *