Over mij

Vroeger was ik een heel verlegen meisje maar daar is niet zo veel meer van over. Jarenlang was ik onzeker en durfde ik niet goed mezelf te zijn. Ik was bang voor reacties van anderen en werd gepest door mijn uiterlijk. Ik droeg een bril en had pigmentvlekken in mijn nek. Om niet op te vallen droeg ik vaak saaie kleding of deed ik mee met wat de rest deed om er bij te horen. Er kwam een omkeer doordat ik geen bril meer hoefde te dragen en wat meer kleur toevoegde aan mijn garderobe. De complimenten vlogen om mijn oren en ik groeide emotioneel zo erg. Nu ik ouder ben durf ik nog meer mezelf te zijn en draag ik de vrolijkste en kleurrijkste outfits waar ik mij helemaal happy in voel. Het maakt namelijk niet uit wat een ander van je vind. Het gaat erom wat jij van jezelf vindt. En ik zal je vertellen “je bent te gek”.

Vroeger voelde ik mij altijd een grijze muis.

Kleur heeft mij geholpen om uit mijn schulp te komen.

denise van wemys

Vanaf het moment dat ik (vooral) kleurrijkere kleding ging dragen voelde ik me veel beter. De complimenten die ik kreeg op mijn kleding lieten mij groeien, groeien tot waar ik nu sta in het leven. Een spontane, vrolijk en kleurrijke persoonlijkheid. Regelmatig vragen klanten mij in de winkel hoe ik zo spontaan ben geworden en mijn antwoord hierop is altijd: door het dragen van KLEUR!

Kleur heeft mij geholpen om uit mijn schulp te komen. Ik geloof namelijk heel sterk dat kleur positieve energie geeft. Alles bestaat namelijk uit energie , een bepaalde frequentie oftewel een bepaalde trilling. Dus ook het dragen van kleding geeft een bepaalde energie.

Volgens kleurenpsycholoog en auteur van het boek The Little Book of Colour, Karen Haller, voel je je namelijk gelukkiger als je een felle kleur draagt.

En ik ben het volkomen met haar eens. Voeg kleur toe aan je outfit en voel de energie die het je geeft. Ik werd vrolijk van het dragen van kleur en kreeg er meer zelfvetrouwen van. Ik durfde gesprekken makkelijker te voeren en voelde mij zekerder.

Een grijze muis ben ik allang al niet meer. In mijn loopbaan heb ik eerst jarenlang in de detailhandel gewerkt. Heb ik de pabo gevolgd en met veel plezier als kleuterjuf voor de klas gestaan. In deze loopbaan heb ik geleerd mezelf te zijn en in mijn eigen kracht te staan. Dit gevoel wilde ik overbrengen op andere mensen en ook de wens om weer te verkopen begon te kriebelen. Zo ontstond mijn winkel Wemy’s. De kleurrijkste winkel van Schagen en omgeving. Hier kan ik al mijn energie in kwijt.

Kleur in het leven brengen van mensen is mijn passie. Ik gun iedereen namelijk dezelfde positieve energie die het mij elke dag weer brengt.
Denise is mijn naam en ik ben gek op kleur. Vroeger voelde ik mij altijd een grijze muis en kleur heeft mij geholpen om uit mijn schulp te komen. Ik geloof namelijk sterk dat kleur positieve energie geeft. Daarom is het mijn missie om iedereen aan kleur te helpen en te laten inzien wat kleur allemaal voor je kan doen.

 

ALS JE ME ZOU KENNEN ZOU JE WETEN DAT IK….

  • ..gek ben op kleur
  • ..een tikkeltje (prettig)gestoord ben
  • ..dol ben op salades. Lekkere carpaccio salades en salades met tomaat, feta en komkommer.
  • ..graag een wijntje drink
  • ..heel graag series kijk zoals Grey’s anatomy, The originals en The last kingdom
  • ..een gezellige kletskous ben
wemys denise schagen kleur kleding kleurrijk

Wil je meer van mij weten dan kun je mij volgen op mijn socials : Facebook en Instagram

Kleurrijke groetjes Denise