Oorbellen maken je outfit compleet.

Als ik een feestje heb dan wil ik er graag leuk uitzien. Ik doe dan een leuke jurk of rok aan en maak het compleet met wat make-up. De oorbellen om mijn outfit compleet te maken had ik al opgegeven omdat ik altijd heel heftig op oorbellen reageer. Van oorbellen krijg ik altijd jeuk en ze irriteren me daardoor mateloos. Nu was ik op zoek naar leuke merken voor de winkel en kwam ik UrbanHippies tegen en ben helemaal heppiedepeppie want ze verkopen oorbellen die niet irriteren. Vandaar dit ik dit merk omarmt heb en ook verkoop in mijn shop.

Hoe komt het nou dat de oorbellen niet irriteren van Urban Hippies?De oorhaken zijn gemaakt van (extra verstevigd) hoogwaardig 14K verguld rvs, 316L voor de kenners. Dat vlekt niet en is zeer huidvriendelijk vandaar dat er geen irritatie ontstaat. De oorhaken zijn speciaal ontworpen en gemaakt voor urbanhippies.

Zo blij als een ei ben ik nu ik deze oorbellen ontdekt heb want nu is mijn outfit eindelijk eens echt compleet voor een feestje. Elke leuke jurk heeft namelijk een andere kleur oorbel nodig. Wat dacht je van de Frida kahlo dress van Tante betsy met de roze dots oorbellen. Helemaal te gek toch?

Wat voor item maakt jou outfit compleet? Vertel het bij de reacties. Wie weet kan ik hier rekening mee houden als ik weer inkoop.

Kleurrijke groetjes Denise