Mijn ochtendroutine met loveli

Mijn lieftallige zus vroeg mij om eens een blog te schrijven over een merk/artikel uit de winkel.
Nu ben ik helemaal fan van het merk Loveli. 😍.
Na een jarenlange zoektocht naar de ideale gezichtscrème kwam ik bij Loveli uit en kan ik niet meer zonder. Wat een top merk!! Ik heb altijd heel erg last van een droge/trekkerige/schilferige huid. Heb de nodige crème’s (goedkoop en duur) uitgeprobeerd en niks werkte.Tot ik Loveli ging gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het douchen begin in met het sprayen van de facemist. Zo hydrateren we de huid even. Ziet er wel gek uit dat sprayen🤣😂

Vervolgens gebruik ik een beetje van de gezichtsolie vanwege mijn extreem droge huid.
Dit laat ik even intrekken en in de tussentijd doe ik alvast deo op en kam en stijl mijn haar.
De deo is uiteraard ook van Loveli. Nog zo’n topper. De deo bevat geen aluminium en is troepvrij. Het is even wennen aan het begin, maar eenmaal gewend is ie top! Geen last meer van stinkende oksels.

Als laatste smeer ik de gezichtscrème op en ben ik klaar om de dag te beginnen met een heerlijke gehydrateerde huid. 😊Je huid is nu klaar voor je make-up up of je blijft puur natuur zoals ik. Ben je nu net zo enthousiast als ik geworden neem dan gauw een kijkje op de site welk producten wij verkopen van Loveli.

Loveli producten

Tot de volgende blog

Liefs Sandra

2 Responses

  • Loveli is goed spul . Ik gebruik loveli face wash en Facemist. De make-up vliegt eraf .

    • Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de producten van Loveli.

Comments are closed.