Mencarelli

Cocoa Passion

Paolo Mencarelli, ambachtsman van smaken, herontdekt chocolade!

De smaak voor goede dingen ademde hem als kind in de lucht. Het vermogen om het te doen komt van de ambachtelijke traditie van het gezin. De passie voor chocolade is een verlichting die hij vasthoudt en niet meer los laat.

We zijn in Castelplanio, in het hart van Ober-Valais. Het grondgebied heeft diepgaande en voortreffelijk Marchiaanse kenmerken en is de bakermat van een traditie van uitmuntendheid op het gebied van voedsel en wijn. Hier is Paul op zoek naar de beste cacao, afkomstig uit sommige regio's van Zuid-Amerika en Madagaskar, waar liefde en zorg voor de vruchten van de aarde dezelfde zijn als die ademen in de heuvels van Marche.

Verfijnde de meesterchocolatetechniek en inspireerde hem tot de manische impuls om het goede in de grondstof in cacaobonen naar voren te brengen. Nieuwe en onverwachte overeenkomsten, of herinterpretaties van klassieke combinaties, verkregen met innovatieve technieken.

Pralineria finissima, zoete specialiteiten gemaakt van pure chocolade, verfraaid met mediterrane parfums.