Leuke bestellingen binnen

De week is weer voorbij gevlogen. Misschien als ik gewoon blijf zitten op mijn lekkere stoel en knipper met mijn ogen dan is het alweer volgende week. Gelukkig gaat het nu ook weer niet zo snel. Deze week geen markten gehad maar heel veel bestellingen die geleverd werden.

Mijn weekverslag:

Ma-wo weer heerlijk gewerkt als kleuterjuf. Het lijkt soms net of ik samen met mijn klasje één grote familie ben. We lachen, huilen, spelen, leren en nog veel meer dingen doen we samen. Eigenlijk is naar school gaan 1 groot feest. Het leukste van de kleuterleeftijd is dat je ze nog van alles wijs kan maken. Ik slaap namelijk al jaren in de huishoek maar juf Erika ( die is langer) dat ging niet passen. En in hun ogen kun je ook maar 1 ding zijn en dat is Juf. Geen moeder of kind van je eigen moeder. Dat kan niet want je bent juf. Er moest op maandag de groep 3 opgedeeld worden vanwege een zieke juf. Alle kleuterklassen kregen hun eigen kids van vorig jaar in de klas. Wat vonden we dat allemaal leuk om onze klasgenootjes van vorig jaar weer terug te zien. Helaas is het wel zorgelijk dat er geen vervanging meer te vinden is voor zieken juffen en dat klassen genoodzaakt zijn om opgedeeld te worden. Ik besef mij ineens dat dit schooljaar alweer mijn twaalfde jaar in het onderwijs is. De tijd vliegt echt voorbij.

De Apollo11 en de picollo prosecco is binnen en uiteraard heb ik dit heerlijke drankje mogen proeven. De likeur heeft een mooie roze kleur maar ook gemixt heeft het een prachtige zacht roze kleur. De smaak is heerlijk en de citrussmaak geeft net even dat extraatje. Het likeurtje is zeer geschikt om te schenken op feestjes en partijen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De blikjes van Leone zijn ook weer aangevuld en we hebben vanaf nu ook de super schattige honden en poezenblikjes. De tekeningen op de blikjes zijn super schattig en daarom is het voor jong en oud een heel leuk collectors item . Wie is er al begonnen met zijn verzameling? Ik? Ik heb al een hele verzameling aan blikjes, maar moet oppassen dat ik niet de grootste afnemer van mijn eigen producten ga worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds een paar dagen staat mijn nieuwe product online de snoepjes adventkalender. Een super leuke manier om alle smaken te proeven. je krijgt namelijk 25 dagen lang 4 snoepjes (1 smaak per dag ) om te proeven. De snoepjes zijn glutenvrij,vegan en maar 2 calorieën per snoepje. Dat is toch een heel leuk cadeautje voor jezelf of een ander. https://wemys.nl/producten/kerst/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wist je al dat ik mijn spulletjes verkoop bij Diezijn lokaal. Dat is een super leuk winkeltje in Winkel op de dorpstraat waar nog veel meer leuks te koop is. Gisteravond heb ik daar weer even mijn spulletjes aangevuld. Dus zoek je nog een leuk cadeautje en woon je vlakbij winkel dan zou ik daar zeker eens een kijkje nemen.https://diezijnlokaal.jimdo.com/shops/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag weer drukte met de kids maar daar vertel ik weer over in mijn volgende blog. Tot volgende week.

Liefs Denise

 

 

 

Geplaatst in Wemy's lifestyle blog en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *