Kleurrijke kinderkleding maakt kinderen blij.

 

Onderzoekers van de University of California stellen dat jonge kinderen vaak voor felle kleuren kiezen om positieve gevoelens te omschrijven. Daarentegen worden donkere kleuren juist gekozen om negatieve gevoelens te vertegenwoordigen. Ik word zelf altijd al erg blij van kleur maar om nu te lezen dat dat ook voor kinderen geldt. Het is daarom ook niet voor niks dat kinderen graag kleurrijke kleding uitkiezen. Het liefst kleding met vrolijke printjes erop.

Ik heb daarom ook erg gekeken naar een vrolijke collectie voor in de winkel en webshop. De keuze is gevallen voor het Merk SOMEONE. Het is een Belgisch merk en heeft veel vrolijke en kleurrijke kleding . Het leuke van dit merk vind ik dat ze kleding hebben vanaf maat 68 t/m 176. Voor ieder wat wils dus. Het kinderkledingmerk Someone heeft niet alleen meisjes kleding maar ook super stoere en vrolijke jongenskleding.

Tieners zijn wat gereserveerder qua kleur maar gelukkig zijn er ook nog heel veel meiden en jongens die kleur wel leuk vinden en er blij van worden. De tiener lijn heet AWESOME en dat is ook een terechte naam want wat zijn de items te gek. Ze sluiten goed aan bij het modebeeld. Ik ben daarom super blij dat ze ook voor de tieners kleur hebben toegevoegd aan de collectie .

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook aan de baby's heeft dit merk gedacht. De baby lijn heet :BABY SOMEONE. Ze gebuiken voor bijna al hun kleding 95% katoen en 5% elastaan. Dit is een heerlijk combinatie om te dragen . Het kleine beetje rek van de elastan zorgt dat het nog comfortabeler zit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je na het lezen van deze blog net zo enthousiast geworden over de kleurrijke kinderkleding van AWESOME, SOMEONE, BABY SOMEONE. Neem dan een kijkje op de website of kom een keer gezellig langs in de winkel: https://wemys.nl/producten/kinderkleding/

En gebruik de code :someone10 en krijg 10% korting op je items van Awesome,Someone en Baby Someone. Kom je langs in de winkel meld dan bij het afrekenen de naam van de code en dan krijg je bij je eerste aankoop 10% korting.

Kleurrijke Groetjes Denise