Kinderkleding waar je in kunt bewegen.

Ratslag, in spagaat , klimmen en klauteren het moet allemaal kunnen met je kleding aan volgens mijn dochter. Ik ben er achter dat heel veel kleding daar niet aan voldoet. Het kriebelt, het zit niet lekker of het irriteert dat zijn de voornaamste opmerkingen die ik dan hoor totdat ik het merk shout it out had ontdekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn dochter vindt de jurkjes geweldig en kan er vrij in bewegen en oefenen voor turnen. Mijn nichtje is snel overprikkeld door kriebelende stofjes, naadjes in de kleding, etc. dus zij was mijn proefpersoon. Ze heeft de jurkjes goedgekeurd en heeft onder tussen het halve assortiment in haar kast hangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De jurkjes, rokjes en shirts  worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen. De kleding bevat 95%katoen en 5% elsthan en daardoor zit het ook zo lekker. Het is gewoon zeer geschikt voor coole hippe kids. De pasvorm is een tikkeltje smal maar dat moet de pret niet drukken. Voor de smallere dames perfect en anders gewoon een maatje groter bestellen. Is je interesse gewekt?

Neem dan eens een kijkje bij onze collectie van het merk Shout it out.

Kinderkleding Shout it Out

Kleurrijke groetjes Denise

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *