Il Miogusto

A modern tradition

Over il miogusto

Je onthoudt altijd de momenten die je raken, de momenten die je mooi vindt of de momenten waar je ultiem van geniet. Het creëren van deze momenten is precies het doel van il miogusto®. Word verrast door onze mooie designs en fantastische smaken en beleef de passie die wij voelen voor de Italiaanse manier van leven.
il miogusto® is een moderne wijnmaker. Onze wijnen zijn voor degenen die durven , degenen die zelfverzekerd zijn en misschien een beetje brutaal zijn. Daarom is il miogusto® anders: opvallende kleurrijke flessen gevuld met buitengewone kwaliteit. il miogusto® is for the colourful.

Wijncocktails & prosecco's

il miogusto® is de trendsetter op het gebied van vernieuwde Italiaanse wijncocktails. Wijncocktails zijn niet meer weg te denken uit het uitgaansleven. Deze drankjes op basis van wijn zijn zacht en lekker verfrissend. Wij hebben de meest verrassende combinaties voor je gemaakt!
Daarnaast biedt il miogusto® een unieke lijn met vino spumante en prosecco die op traditionele wijze worden geproduceerd in het hart van de provincie Treviso. De prosecco is al jaren in opmars en is tegenwoordig populairder dan de traditionele champagne. Terecht vinden wij, de smaak van een goede prosecco is zacht en soms zelfs licht zoet. Perfect om van elk moment een feest te maken.

Dolce Vita

Italiaanse hapjes en heerlijke drankjes: de beste manier om de avond te starten. Dat is wat de Italianen al vanaf oudsher doen en dit is precies de Italiaanse manier van leven waar wij onze passie voor voelen. Welbekende aperitiefjes, zoals authentieke parmaham, olijven en heerlijke buffelmozzarela, dienen om de trek te stillen. Speciaal daarbij worden cocktails gedronken met een lekkere bittere smaak, om de maag voor te bereiden om al dat lekkers wat gaat volgen. Praktisch genieten!
De Campari, die al sinds 1890 wordt geschonken, is een cocktail die je vast bekend in de oren klinkt. Ook de Negroni en Aperol Spritz zijn echte traditionele Italiaanse cocktails uit de streek die passen bij een aperitief. Maar met de wijncocktails van il miogusto breng je deze bijzondere Italiaanse gewoonte naar Nederland. Geniet van het leven met je familie en vrienden.
Wist je dat al onze wijncocktails uit Italië komen? Alleen de beste druiven worden gebruikt voor onze drankjes. En samen met de lokale wijnboeren ontwikkelen wij de meeste unieke smaken en combinaties voor de levensgenieters.