Het vrolijkste online magazine.

De altijd bezige Denise had weer een idee. Het W-style Magazine! Een online magazine; voor vrouwen, door vrouwen! Recepten, interviews, columns…De eerste editie was een groot succes. Waarom jij dit magazine ook zou moeten lezen? Simpel!
Het idee voor Wemy’s Magazine begon als weddenschap, maar werd al gauw serieus. Tijdens de corona lockdown moest de winkel voor onbepaalde tijd sluiten. Daarom bedacht Denise een andere manier om klanten te behouden en aan te trekken. Gelukkig kon online contact maken nog wel. En omdat Denise graag anderen entertaint, was een magazine al gauw bedacht. Geen moeite voor inkopen, maar gezellig connecten met anderen.Het moest net zo vrolijk worden als de winkel, met dezelfde kleurrijke uitstraling.

Je kunt dus verzekert zijn van, jawel, heel veel kleur! Hij staat boordevol tips op het gebied van kleding, boeken, recepten, DIY’s & films. Maar natuurlijk mag een persoonlijke touch niet ontbreken. Echte verhalen doen het altijd goed. Daarom vind je er ook elke maand een interview, persoonlijk ervaringsverhaal & columns in terug. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de inhoud? Pre order dan nu de derde editie. Er wordt hard aan gewerkt achter de schermen, met vooral ontzettend veel plezier. Dat ga jij gegarandeerd terugzien op je scherm.

Nog niet overtuigd? Elke editie bevat een woordenzoeker, waarbij je ook nog eens kans maakt op een hele leuke prijs. Bestellen dus! Veel leesplezier 😊

~ Je bestelt het Wemy’s Magazine voor €2.50 in de pre-order ~

Liefs Daniëlle

Wemy’s magazine 3