Een kijkje achter de schermen

Er wordt gezegd dat als je een webshop hebt dat het belangrijk is om erbij te bloggen. Nu is bloggen niet mijn sterkste kant en dat komt vooral omdat ik geen idee heb waar ik over moet schrijven. Er spoken altijd van die vragen door je hoofd. Is het niet te saai wat ik schrijf? Waarom zouden mensen dit willen lezen? en zo kan ik er nog wel een hoop bedenken.. Het leek me handig om  drie verschillende thema’s op te starten. De blog voor de recepten, de blog over de producten of producten reviews en een persoonlijke blog. De eerste twee ben ik al een beetje mee begonnen en nu kwam het er toch op aan om een start te maken met de persoonlijke blog. Ik vind het heel spannend om jullie een kijkje achter de schermen te geven. Het is dus allemaal nog een beetje onwennig. Hopelijk met positieve feedback  🙂 zal ik meer van mijzelf bloot durven geven.

 

Ik zal eens bij het begin beginnen en dat is mij voorstellen. Ik denk namelijk niet dat iedereen weet dat ik Denise heet en geen Wendy of Wemy haha. Ik ben 37 jaar jong en 9 jaar getrouwd met Ralph.We hebben samen 2 kids. Een tweeling genaamd Wesley en Amy. Ze zijn alweer 8 jaar oud. We hebben 2 huisdieren. Een kat genaamd Gizmo en de hond heet Dex. Ik werk 3 dagen als kleuterjuf op een basisschool en de andere dagen houd ik mij bezig met Wemy’s. Uiteraard heb ik ook nog familie en vrienden waar ik tijd voor vrij probeer te maken.
Ik geef jullie elke week een kijkje in mijn hectische leven.Maandag op mijn werk aangekomen kwam ik erachter dat ik op de schoolfoto moest. (Uiteraard was ik dat weer vergeten.) Daar ga je dan weer gezellig met je klasje op de foto en kun je je waarschijnlijk over 30 jaar nog bij mensen in de kast of in een fotoboek terugvinden. Als het resultaat binnen is dan zal ik jullie de pasfoto showen.

Woensdag hadden we een teamuitje die  georganiseerd was door op & top. http://www.opentopevents.nl/

Ze maken uitjes op maat en zorgen dat het helemaal bij je past.Van te voren  kreeg ik te horen dat ik sportief gekleed moest en mijn gedachten ging  meteen uit naar wandelen of sporten. Heel ver naast zat ik er niet met mijn gedachten want ik moest samen met een collega op een tandem gaan fietsen. Het was doodeng om met mijn collega op de fiets te zitten die vertelt dat ze bijna nooit fietst en heel erg slingert. Na heel wat geslinger,  naar mensen geroepen te hebben dat ze aan de kant moesten omdat we niet konden remmen, leuke opdrachten uitgevoerd te hebben , heel veel pijn in onze benen zijn mijn collega en ik geëindigd met de rest van ons team bij restaurant Blond.  Hier heb ik mijn teamuitje onder het genot van een borrel en een carpaccio salade geslaagd afgesloten.

Donderdags is mijn vrije dag en richt ik mij vooral op Wemy’s en mijn kids.Voor Wemy’s heb ik contact gehad met Roberta van Cucinamagia. Zij is sinds kort importeur van de likeur Apollo. Apollo is een likeur met een roze kleur en insinueert iets anders dan wat je proeft namelijk de frisheid van limoen en grapefruit gecombineerd met kruiden.  Nu blijkt dat ze nog veel meer prachtige producten importeert vanuit Italië.

 

Over de andere lekkernijen krijg ik nog informatie en dan laat ik jullie weten wat er toegevoegd gaat worden aan ons assortiment. Het ontdekken van nieuwe producten voor de shop  Dit is echt 1 van de leukste dingen van een eigen webshop hebben. Weet je nog een aantal lekkere en mooie producten uit Italië voor me dan mag je mij gerust een mailtje sturen. (info@wemys.nl)

Verder ben ik druk bezig geweest met de voorbereidingen van de thee adventskalender. Alle theesmaken zijn besteld en de etiketten ontworpen. Bestel je hem voor 30 september dan krijg je er wat lekkers cadeau bij. https://wemys.nl/producten/kerst/.

 

 

Fijn weekend !

Liefs Denise