De thee van Wemy’s

Mijn hoofd loopt over van de ideeën en ik moest nu toch echt een stappenplan gaan maken om ze uit te werken . Als eerste wilde ik mijn theeën lijn op zetten. Ik wilde thee onder eigen label met vrolijke etiketten gaan verkopen en dankzij mijn huisontwerpster is dat gelukt.
De thee van Wemy's kreeg vorm en pittig katje, limoncello cocktail, ti a mo , principessa, relax thee, kikakuiken thee, Sweet lady en Badeendjes thee ontstonden.
Mijn kids wilde heel graag meedenken in de namen van de thee, mijn dochter Amy verzon de heerlijke Unicorn thee en zoonlief Wesley het Boevig hondje.

Hieronder even een korte toelichting over de smaken van de thee.

Pittig Katje :is een heerlijk vruchten thee met een frisse citrus smaak.
Ze bevat de volgende ingrediënten: Karkadè, rozenbottel, sinaasappelschil, appel, citroengras, kamille, aroma's.

Limoncello cocktail:groene thee met kamille en Citroen.
Dit is een thee die geschikt is om er cocktails mee te maken.

Ti amo tè-:Deze heerlijke zoete vruchtenthee bestaat uit:  Karkadè, suiker in kristallen, rozijnen, sinaasappelschil, appel, braam, aroma, aardbei, eliantobloemen

Relax thee: is een theetje om echt lekker mee te relaxen. De thee bevat de volgende ingrediëntenAppel, kamille, rozenbottel, vervain bladeren, aalbes, oranje bloemen, linden (bladeren en schutbladen), natuurlijke aroma's, korenbloem

Unicorn thee: Sterk geurende mix van Rooibos, rode rozenblaadjes en roze peper, met het lekkere aroma van verse aardbeien en room.

Deze thee is zeer geschikt voor kinderen omdat de smaak van rooibos wat zachter is dan de andere theetjes.

Principessa - een heerlijke rooibos thee met de smaak van tropische vruchten. Een thee die zeer geschikt is voor kinderen.

Boevig hondje: is een lekker winters theetje.De ingrediënten zijn:Indiase zwarte thee, venkelzaad, aroma's, kaneel, kardemon,kruidnagel,gember en roze peper.

Badeendjes thee: De thee bestaat uit rooibos, appelstukjes, jasmijnbloemen en vanille. Ook deze rooibos thee is geschikt voor kinderen omdat het geen caffeine bevat.

 

 

 

 

Uiteraard natuurlijk nog meer ideeën met de thee en dat was dat andere illustrators de thee etiketten gingen ontwerpen. Zo ontstond de eerste theelijn van Pippa knus (een super getalenteerde tekenares). Ze heeft zeven theetjes ontworpen voor Wemy's. En ook nog meegwerkt aan mijn nieuwe plan ' theeklets' . Helaas heb ik op dit moment niet genoeg budget om het verder uit te werken maar het begin is er.

Verder hoop ik dat je mijn thee ooit nog in andere winkels kunt kopen. Dat staat ook nog op mijn lijstje .Mijn lijstje is stiekem heel lang maar daar kom je nog wel een keer achter.

Lijkt het je leuk om een thee etiket te ontwerpen of om de thee te gaan verkopen in je winkel dan kun je altijd een mailtje sturen naar info@wemys.nl.

Ik ga maar weer verder met het uitwerken van mijn andere ideeën. En in mijn volgende blog zal ik de volgende laten zien.

Kleurrijke groetjes Denise

3 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *