De lente/zomer trends van Lien en Giel.

Lien en Giel een merk dat heel erg kleurrijk is . De eigenaars ' Eline en Michiel' bedenken de modellen en motieven zelf. Ze halen hun inspiratie vooral uit folklore en handwerktechnieken uit alle werelddelen en die worden dan vertaald naar kleurrijke comfortabele mode. Het proces  voorafgaand aan het uiteindelijk eindproduct is een lange weg. Een motief en dessin wordt eerst getekend, geborduurd, gehaakt, gebreid etc. Met moderne technieken worden deze in rapport gezet zodat er een dessin ontstaat. De gebruikte stoffen worden in Turkije gedrukt op ecologisch katoen. De Turkse overheid hanteert strenge voorschriften om te kunnen voldoen aan het certificaat ecologisch katoen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lien en Giel hebben bewust gekozen om hun producten in Europa te laten maken om de controle op kwaliteit en eerlijke werkomstandigheden daadwerkelijk te kunnen waarborgen. Bij de vervaardiging van een product van Lien & Giel kleeft geen kinderarbeid. De kleding van Lien & Giel kenmerkt zich bij de liefhebber vooral door het kleurgebruik en het comfortabele draagcomfort. De items uit verschillende Lien & Giel collecties kunnen oneindig met elkaar gecombineerd worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Normaliter is het beeld van biologische afkomst bruin en vaal, echter bewijst Lien & Giel dat organic wél kleurrijk kan zijn. De geprinte tricot stoffen bestaan uit 95% biologisch katoen met 5% elastaan. Onze effen tricot is volledig GOTS-gecertifieerd. Naast het feit dat de grondstoffen biologisch geteeld moeten zijn, worden er ook eisen gesteld aan de verwerking van deze stoffen. Zo mag kleding alleen een GOTS-label dragen als er enkel gebruik is gemaakt van verfprocessen die voldoen aan strenge eisen op gebied van niet-giftige stoffen en milieuvriendelijkheid. Nikkel, PVC of chroom mogen er niet aan te pas komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ieder Lien & Giel kledingstuk wordt voorzien van de meest optimale kleurvastheid en krimpwaardes van de stof. Naast het feit dat alle producten 100% ecologisch zijn, draagt de klant ook het meest kwalitatief mogelijke met een groene smile! Maar je mag het niet heter wassen dan 30 graden en ook niet in de droger. (bron:site lien en giel)

Dit seizoen zijn er weer veel leuke printjes in de collectie opgenomen en is de keuze weer reuze. We hebben vanaf dit seizoen ook van de jurkjes maat xxxl in ons assortiment. Het leuke bij Lien en Giel is dat je als winkelier je eigen collectie mag bedenken. Je kunt van te voren zelf bepalen welk printje op welk jurkje etc. Wil je zien wat mijn keuze is geworden neem dan snel een kijkje op de onderstaande link:

https://wemys.nl/producten/dameskleding/

Leuk als je je aankopen deelt op #wemysisalifestyle (instagram)

of gewoon onder dit bericht.

Kleurrijke Groetjes Denise

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *