Bonamini Frantoio

Made with love in Italia

Made with love in Italy

In 1965 besloot mijn vader, Stefano, de olijfmolen van zijn oom te kopen, om de olijfoliewinning aan te pakken en om een dienst te verlenen aan landbouwers in het gebied om aanzienlijke expertise en ervaring op te doen.

In 1990 voltooide ik mijn landbouwstudie, ik wijdde me aan onze olijfmolen, gaf hem nieuwe energie om de markt te benaderen, en olijfolie, creëerde het merk "Bonamini" en lanceerde de eerste flessen extra vierge olijfolie. Onze filosofie is om nauwe banden te onderhouden met ons land, zijn tradities en omgeving.
Kennis van het verleden is voor ons de basis van alle keuzes en de vooruitgang die in de loop der jaren door ons bedrijf is geboekt; ons eerste doel is en zal het produceren van zeer hoogwaardige Veneto extra vierge olijfolie.

In 1996 was de olijfmolen van Bonamini een van de grondleggers van de CONSORZIO DI TUTELA DELL'OLIO EXTRA VERGINE DEL VENETO (consortium voor de bescherming van extra vierge olijfolie uit Veneto), die actief is in het bevorderen en beschermen van de olie die in de regio wordt geproduceerd.

"Giancarlo Bonamini"