Amedei

Research for perfection

Research for perfection: nothing less, always more, beyond compare

Deze voortreffelijke chocolade is ontstaan door Cecilia Tessieri 's liefde voor chocolade en toewijding aan haar visie. Alles begon met een idee en een wens om de beste cacaoboon ter wereld te vinden om de meest chique chocolade van te maken. Een diepe passie voor chocolade en toewijding aan het werk, samen met een voortdurende zoektocht naar perfectie, zitten allemaal in Amedei wat het vandaag de dag is.

Om een uitzonderlijke chocolade te produceren is het noodzakelijk om de vele fasen die bij de productie van chocolade betrokken zijn, nauwlettend te volgen . Dit is precies wat Cecilia Tessieri, stichter van Amedei, moedig heeft gedaan.

Amedei zoekt de beste plantage- en cacaobonen, de meest authentieke "Cru (gewassen)" en werkt met agrarische expertise en milieubewustzijn. Door grote aandacht voor detail en verlangen naar uitmuntendheid heeft Amedei the Chocolate Academy of London's prestigious "Golden Bean" award in the "bean to bar" verdient. Gewoon vaardigheden verfijnd door lange jaren van studie en de inventiviteit van mensen die zich inzetten voor hun missie: Om de wereld een beetje zoeter te maken, één reep tegelijk.