Algemene voorwaarden tweedehands

ALGEMENE INBRENG VOORWAARDEN tweedehands

Graag onze inbreng voorwaarden door te nemen vóórdat u kleding inbrengt, zodat we teleurstellingen kunnen voorkomen.

WAT ALGEMENE INBRENG VOORWAARDEN

Graag onze inbreng voorwaarden door te nemen vóórdat u kleding inbrengt, zodat we teleurstellingen kunnen voorkomen.

WAT

We nemen tweedehands kleding aan voor dames en kinderen in alle maten. Je kan slechts VIJF stuks per soort/ per keer meenemen. Dit mogen er wel minder zijn, maar niet meer. De kleding moet gewassen zijn en dus fris ruiken. Geen vlekken, missende knopen of andere schade, ook al is het gedragen.

WANNEER WEL/NIET

Van dinsdag tot en met vrijdag tussen 11 en 17 uur, zonder afspraak. Op de thuispagina van deze site staat of er wel of geen inbreng STOP is. Belangrijk om dit goed in de gaten te houden, want dit kan zelfs op de dag nog wel eens veranderen.

HOE

Als nieuwe inbrenger word je in onze administratie geregistreerd. Wemy’s bekijkt ter plekke jouw kleding en bepaalt wat er van je inbreng wordt ingenomen en wat niet. De kledingstukken die zijn ingenomen worden later op de dag ingevoerd en geprijsd onder jouw naam en jouw account. Wanneer je je inschrijft in ons bestand, geef je je toestemming voor onze algemene inbreng voorwaarden.

VERKOOP

Tante Pos bepaalt welke kleding in de verkoop gaat en tegen welke prijs. Als wij vragen hebben over de kleding zullen we die zeker aan je stellen. Na de retourdatum, aan het einde van het seizoen en tijdens kortlopende acties kan de kleding worden afgeprijsd. De kleding blijft minimaal 6 tot 8 weken hangen en de niet verkochte kledingstukken brengen wij na die tijd naar een goed doel. Wij bepalen welk goede doel (het zijn er meerder) maar het gaat altijd rechtstreeks naar mensen in (financiële) nood.

PRIJS EN OPBRENGST

Wanneer de kleding verkocht is wordt 40% van het verkoopbedrag in onze administratie op jouw persoonlijk tegoed gezet. Jouw tegoed blijft bij onze administratie staan; het kan verrekend worden met een aankoop in onze winkel of worden overgemaakt op je bankrekening. We sturen je geen bericht, de klanten komen eerst naar de winkel om te informeren. Pas dan maken we de afspraak om het aan je over te maken.

NIET VERKOCHTE KLEDING

Kleding die na 6-8 weken niet verkocht is, wordt naar een goed doel gebracht, tenzij (bij hoge uitzondering) anders met je is afgesproken. Kleding die, ondanks onze selectie en aanname, achteraf toch niet geschikt blijkt te zijn voor verkoop (gaatje, vlekje of i.d.), brengen wij zonder extra overleg ook naar het goede doel.

ALGEMEEN

Tante Pos heeft te allen tijde het recht deze voorwaarden te wijzigen.                                                    Inbreng van kleding is op eigen risico. Wij behandelen uw kleding met de grootst mogelijke zorg, maar Wemy’s kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermissing, beschadiging, brand- , diefstal- of andere schade van kleding. Middels registratie in het klantenbestand en inbreng van de kledingstukken verklaart de inbrenger zich akkoord met bovenstaande algemene inbreng voorwaarden van Wemy’s.

INBRENG ANDERE SPULLEN

Heb je leuke, bijzondere en originele andere spullen voor de verkoop dan kan je een foto hiervan sturen naar: info@wemys.nl onder vermelding van ‘andere spullen voor Wemy’s. Wij laten je dan via de mail weten of we het in onze winkel kunnen of willen verkopen. Voor inbreng van deze spullen gelden voor wat betreft punt 4, 5, 6 en 7 dezelfde regels als voor de inbreng van kleding.